torstai 17. heinäkuuta 2014

Treenifreddyt ja viime viikon salirääkit

Täytyy kyllä heti alkuun myöntää etten ole ollenkaan tyytyväinen viime viikon salimääriin. Jaksoin ja viitsin treenata vain pari kertaa, mutta kun treenasin, treenasin kuitenkin täysillä. Viime viikkoon mahtui yksi jalkapäivä sekä yksi käsipäivä. Molemmilla kerroilla treenit olivat paljon tehokkaammat kuin yleensä, ehkä kiitos siitä treeniseuralle eli Maijalle ja Janinalle. Viime viikolla aloin myös syömään Fitnesstukusta tilaamiani treeniboostereita ja tänäänkin salilla suorastaan uhkuin energiaa. Lumetta tai ei, ainakin treenit rullaa paremmin.


Viime maanantaina sekä tänään oli jalkapäivä ja molemmilla kerroilla vedin samat setit. Tuntui kyllä tänäänkin ettei salilta enää kävellen pääse pois eli treeni ainakin meni perille. Treenipäiviin kuului seuraavaa:

♥ syväkyykky 4 x 12 35kg
♥ Lantionnostot 3 x 12 32,5kg
♥ Jalkaprässi kelkassa 4 x 75kg
♥ supersettinä etu- ja takareidet 3 x 20 35kg/20kg (kiitos heikot etureidet)

Alkulämpöön kuuluu yleensä 10 minuutin crossi, mutta tänään innostuin vetämään intervalleja juoksumatolla. Aika kului kuin huomaamatta eikä 170 sykekään tuntunut pahalta. En kuitenkaan tohtinut juoksennella sen enempää etten rasita jalkoja liikaa ja sitten itse päätreeni kärsisi siitä. Uusi asia minkä olen oppinut tekemään jalkatreenin jälkeen on kunnon loppulämpö. Tälläisen setin jälkeen yleensä poljen kuntopyörää 15-20 minuuttia nollavastuksella ja johan pystyy jo samantien kävelemään paremmin. Seuraavana päivänä lihakset ovat myös huomattavasti vähemmän kipeät jos ne edes kipeytyvät. Loppuun tulee luonnollisesti myös nopeat venyttelyt sekä pukkarissa palkkari.


Käsipäivänä treenasimme Janinan kanssa kädet hapoille. Treeniä saivat niin hauikset, ojentajat, olkapäät sekä takaolkapäät. Opetin myös Janinalle killerin olkapäätreenin ja taisi treenit tuntua.

Tarkkoja paino ja toistomääriä en enää muista, mutta hauikset ja ojentajat tehtiin taljoissa, olkapäät tangolla sekä käsipainoilla ja takaolkapäät laitteessa kuten ylemmästä kuvasta näkyy.

Olematon haba 
Sain myös yhteistyön myötä valita Freddystoresta parit housut, joten luonnollisesti hyödynsin tilaisuuden saada myös sinne treenivaatekaapin puolelle Samin iloksi lisää vaatteita. Ensimmäinen kommenttihan oli jotain ininää asiasta, mutta aika nopeasti asia onneksi unohtui. Toisen blogin puolelle ehdin myös jo kirjoitella niistä toisista housuista ja jossain välissä myös nämä pääsevät sinne esittelyyn.


Koska mulla on kivoja ystäviä, sain myös viime viikolla elämäni ensimmäiset converset. Kun osallistuin Olivian tyylipäivään huhtikuussa, sain sieltä Kookengän 40 euron lahjakortin. Mietin pitkään mitkä kengät olisi fiksuinta ostaa, mutta päädyin sitten converseihin. En ole koskaan ollut conssien ystävä varsinaisesti, mutta kun kaverini Petra lupasi vilauttaa henksukorttiaan kassalla ja saada lisäalennusta kengistä, päätös oli helppo. Kengistä jäi maksettavaa 27,50€, joten ei paha. Värihän oli tietysti pinkki.


Kävimme myös viikonloppuna Ruotsissa risteilyllä ja pitkästä aikaa itsekin tuli nautittua alkoholia. Ei nyt mitään övereitä tullut vedettyä, mutta edellinen kerta kun join yhtään mitään oli kuitenkin juhannuksena. Huomenna on tarkoitus taas jatkaa saleilua kun innostusta taas riittää. Ihan ei ole menneet kyllä treenit näin kesällä kuin suunnittelin, mutta tästä on hyvä jatkaa. Personal trainer jatkuu taas elokuussa ja elokuusta lähtien on luvassa paljon muutakin uutta treenin suhteen, mutta siitä vaadin saada kertoa omassa postauksessaan, sen verran iso projekti ja haaste on edessä. 

Perjantaina ilmestyy myös seuraava treenikamuhaastis ja silloin vuorossa on ystäväni Suvin haastattelu. Mitä mieltä muuten olitte treenikamuhaastattelusta, jossa pikkusiskoni kertoi omista treeneistään? Omasta mielestäni tuo ainakin kivaa vaihtelua tännekin, kun muut treenaavat niin eri lajeja ja muutenkin eri tavalla kuin minä itse. 

6 kommenttia:

  1. Mä oon pähkäilly pitkään freddyjen, bia brazilien ja better bodiesin treenipöksyjen välillä, varmaan jo vuoden ajan. Ehkä mä seuraavan 12kk:n sisään saan päätettyä :-D

    Mitä kaikkia boostereita yms. muita lisiä käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ensituntumalta ollu tosi hyvät :) Muutoin nää onkin mun ainoat "merkkiä" olevat treenivaatteet, sillä muuten suosin Ginan, Hennesin yms. treenikuteita kun muut on mun makuun liian kalliita :)

      Boostereista aloin viikko sitten käyttämään näitä http://fashionablefitnessfriends.blogspot.fi/2014/07/boostia-treeneihin-green-tea-kapseleilla.html ja ainakin tähän mennessä tuntuu, että niistä saan sitä boostia. Energiaa riittää ihan eri tavalla salilla. Muutoin en ole käyttänyt mitään aiemmin. Proteiinilisänä käytän Leaderin Hera+ http://www.leader.fi/product/hera-kaakao-600-g/ ja magnesiumia syön tabletteina ettei lihakset kramppaile.

      Poista
  2. Ihanat converset! Mulla on violetit, mutta noikin olisi kyllä niin houkuttelevat!
    Itse odotan innolla salille pääsyä. Oon ollu pari viikkoa kipeänä plus että yskiessä reväytin kylkeni niin salilla ei ole tullut käytyä sitten yhtään... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää on kyllä ♥ Se on kyllä kamalaa aikaa kun on kipeänä. Ite en millään malttas olla sieltä salilta pois, mut muista et kandee parantuu ensin kunnolla ennenku sinne menee :) Monesti oon tehny sen virheen et treenaan taas liian nopeesti ja sit iskee pahempi lenssu uudestaan.

      Poista
  3. vautsi ompa hyvännäköiset nuo housut! Semmoset farkkufreddyt houkuttelis kovasti, saas nähdä saanko aikaiseks hommata.. Ja aika hieno juttu että oot tälläsen yhteistyömahdollisuuden saanut, vaikka tällä blogilla ei mitään jättimäistä lukijakuntaa olekkaan. Jos saan udella niin ottivatko itse sinuun yhteyttä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkufreddyt on kans kyllä ihan sika hyvät niinkuin nämäkin :) Ehkä parhaimman tuntuset housut mitä oon ikinä omistanu. Monilla vaan on ne hajonneet nopeasti, mutta itselläni so far kestäneet.

      Yhteistyöstä sen verran että tämä blogi ei varsinaisesti ole se yhteistyöblogi, vaan tuo toinen :) Iski tämä juttu vain paremmin tänne niin julkaisin täällä ensin.

      Poista